FAQ

 

Kan ik een sample aanvragen?

Uiteraard is het mogelijk een niet gepersonaliseerd sample aan te vragen. De kosten hiervoor zijn niet voor alle producten gelijk. Ik noem je dan ook graag de juiste prijs hiervoor. Deze is via mail of WhatsApp opvraagbaar.

Hoe lever ik mijn logo aan?

Voor een gegarandeerde goede kwaliteit ontvang ik graag een eps- of ai-bestand van je. Echter in sommige gevallen kan volstaan worden met een ander type bestand. Mocht je geen eps- of ai-bestand tot je beschikking hebben, dan kan het mogelijk voor je gemaakt worden. Het kan echter zijn dat hier extra kosten voor gerekend worden.

Kan ik op factuur betalen?

Het is mogelijk op factuur te betalen, echter niet betaling achteraf geldt niet in alle gevallen. Als je bijvoorbeeld een nieuwe klant bent, kan het zijn dat ik je vraag 50% vooruit te betalen. Ik kan ook besluiten de opdracht voor levering van het betreffende product of de dienst in kwestie pas bij mijn leverancier te plaatsen nadat het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven. 

Nadat je een product besteld hebt of als je een offerte hebt aangevraagd, zal ik je informeren over de betalingscondities.

Wat is de levertijd?

De levertijd gaat in na akkoord van je drukproef. Deze levertijd wordt in overleg met jou bepaald plus is afhankelijk van de levertijd van mijn leverancier.

 

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product