Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Duurzaam

Wil jij de aandacht trekken van potentiële klanten? Jouw waardering voor jouw relaties en medewerkers tonen? Dan leent zich hier een relatiegeschenk uitstekend voor. Vind je het aspect duurzaam tegelijkertijd belangrijk, en je wilt dus niet zomaar een milieu belastend kunststof geschenk geven dat uiteindelijk ook nog ‘ns weggegooid wordt? La Touche Magique biedt je tal van duurzame opties.

We hebben het aanbod van duurzame relatiegeschenken, veelal gemaakt van gerecyclede en hernieuwbare materialen flink opgevoerd om onnodig afval te voorkomen. Hieronder vind je een selectie van deze producten. Vind je er een artikel tussen dat niet duurzaam of milieuvriendelijk, dan horen wij dat graag, zodat het niet langer als "duurzaam" gekenmerkt wordt.

Weergave:TegelsLijst

Zo zie je maar weer. Beter duurzame relatiegeschenken, dan een give away dat de naam eer aan doet; het wordt weggegooid - en daarmee jouw naam ook dus. Dan kun je beter gaan voor een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecyclede, hernieuwbare of 100% natuurlijke materialen. Voor een duurzame relatie. Én goed voor het milieu.

Jij gaat toch zeker ook voor een duurzame relatie? Laat ons dan een passend relatiegeschenk voor je verzorgen, een give away waarmee jij offline opvalt. En we kijken tevens naar de verzendverpakking plus we kunnen jouw pakketten onder meer per fietskoerier laten bezorgen. Een cadeau dat voorlopig nog wel even in het vizier van jouw klant blijft en daarmee jouw naam dus ook.

Kijk in de categorie / zoekwoord "duurzaam" voor meer duurzame artikelen.