Productfilter

Prijs

t/m

Dag van de Zorg

12 mei is het De Dag van de Zorg, ook wel Dag van de Verpleging genoemd. Op deze dag worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet.
 
Een wel verdiend zonnetje, want werken in de zorg doe je uit liefde, uit zorg voor de ander. Deze medewerkers zijn simpelweg onmisbaar. Sonja van Duijnhoven, onze personal gift shopper, zegt hierover het volgende: “Ik zag het alleen al toen mijn moeder op de zorgafdeling terecht kwam. Een helpende hand bij zaken die voor een groot aantal ouderen zo vanzelfsprekend waren. Ik zeg “waren”, omdat het vaak niet meer lukt te doen wat ze willen doen. En dan is het fijn dat er een vertrouwd iemand naast hen staat die de zorg hiervoor uit handen neemt of tenminste een helpende hand biedt.”
 
Op de Dag van de Zorg is het een goede traditie dat werkgevers de medewerkers een cadeautje geven, om hun waardering te tonen voor het werk dat ze doen. Om te laten zien dat hun werk nooit als normaal of vanzelfsprekend beschouwd wordt.
 
Ben jij de werkgever die op zoek is naar een passend geschenk voor deze Dag van de Zorg, dan ben je bij La Touche Magique aan het goede adres. Winkel zelf in deze webshop of neem contact op.

 

Weergave:TegelsLijst
 • Scavi & Ray

  Scavi & Ray

  € 11,50
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
 • Pierre Zero

  Pierre Zero

  € 11,50
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.